2019 İkizler Burcu Tarot Yorumları

2019’un ilk 2 ayında ikizler genel olarak flört denemeleri ile sınandı. Doğru insanı bulmak adı altında prense çevirmek için hep yanlış kurbağaları öptü. Bu yazımda Mart 2019’dan aralık 2019 sürecine kadar olan zaman diliminde ikizler burcunun hayatına etki eden etmenleri tarot yorumu ile anlatmaya çalışacağım.

Mart 2019:

Yılın ilk 2 ayında özel hayatında yanlış kişilere denk gelen ikizler bu ay inzivaya çekiliyor. Ben yoruldum artık o gelsin beni bulsun mantığı ile nispeten acıları hafifleyecek. Kimseyi adam etmek için artık uğraş vermeyeceğini anlamış gibi.

 

Nisan 2019:

Özel hayatında aradığını bulamayan ikizlerin iş hayatında yükseliş var. Yerine oturmayan taşlar yerine oturuyor. İş alanında yükselme ve para döngüsü bu ay ikizlerden yana.

Mayıs 2019:

Geçmişten gelen eski sevgili ile yüzleşme zamanı. Ancak akan sular çok fazla değişime yol açtığı için eskiyi yaşatmak zararlı olabilir. Tavsiyem eski ile oyalanmak yerine yeni olana şans tanımak.

Haziran 2019:

Özel hayatında yükselişe geçen ama kararsızlığı zirve yapan ikizler dönemi başlıyor. Sorumsuz kişilerle sınanan ikizler için yeni adayların bol olduğu ama niteliğin sıfıra yakın olduğu bir dönem. Aşk acısı çeken ikizlere tavsiyem özellikle yeni kişilere şans vererek eski olandan kurtulması. Bol bol gezi ve seyahat faaliyetine de katılacak olan bu burçta iyi gelecek yurt dışı seyahatleri de yaşanacak.

Temmuz 2019:

2015 ve 2016 yıllarında özel hayatında milat yaşayan ikizler için önemli bir dönem başlıyor. Bu ayda yine yeni yüzleşmeler ve vazgeçişler hakim. Ancak dönem olarak flörtöz kişiliği ön planda olan ikizler burcuna tavsiyem ciddi sandığı durumlara kapılmak yerine biraz beklemesi. İş hayatında durağanlık yaşayan ikizler beklemeli yeni fırsatları değerlendirmeli.

Ağustos 2019:

Yanlış anlaşılan hırslarının esiri olan ikizler için yeni bir dönem. Tavsiyem bazı şeyleri akışına bırakmaları ve müdahaleci olmamaları. Mesafe aşkları yaşayan ikizler ilişkilerini yeniden gözden geçirmeli lakin ciddi karar alma anlamında güven telkin etmeyen kişilere güvenmemeliler.

Eylül 2019:

Dönem olarak aşkta yükselişe geçen bir ay. Ancak çöpü kurcalamayı seven ikizler yine geride bıraktığı kişilerden intikam alma derdinde. Basit şeylerle uğraşmak yerine önüne bakması tavsiyem. Doğru ve mantıklı karar alanları uzun vadede bir aşk bekliyor.

Ekim 2019:

Akrep burçları ile ikizlerin çekim ilişkisinin çok yüksek olduğu bilinen bir gerçektir. Ancak bu mücadeleci ilişkide ikizlere düşen sinir harbi onu yıpratabilir. Akrep burçlarına yönelen onlarla ilişki yaşayan ikizler yorulmamak adına daha sakin davranmalı. Çünkü dönem olarak iki burç arasında yakınlaşma tavan.

Kasım 2019:

Paranın damga vurduğu bir dönem. Özel hayatını 2. Plana iten ikizler için maddi yönden yükseliş var. İş hayatında yükselme beklentisi olan ya da devlet kapısında iş beklentisi içinde olanlar için de güzel haberler var.

Aralık 2019:

Dönem olarak yılı güzel kapayacak olan ikizler iki gruba ayrılmış vaziyette. 2019’da aşkı bulanlar ve bulamayanlar. Bulanlar için devamlılık söz konusu. Yeni yılda en azından devam eden bir mutlulukları olacak. İş hayatında radikal değişimleri seven ikizleri yine sır perdeleri ile dolu çetrefilli bir sosyal ve iş hayatı bekliyor.

hazırlayan: futurelavirs

HOMOJENOku

İndir

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. 13. SAYI – HOMOJEN

Comments are closed.