Yeni çıkan albümler

1.Glass Animals – How to Be a Human Being: İngiliz topluluğun 2. albümü How to Be a Human Being. Eğer şu ana kadar keşfetmediyseniz kesinlikle dinlemeniz gereken bir albüm. İndie müzik severlere kesinlikle yeni bir kan niteliğinde mükemmel bir albüm sizleri bekliyor. Kilit şarkılar; Pork soda, Life it self.

2.Local Natives – Sunlit Youth: Belki de yılın en iddialı alternatif albümü desek yalan olmaz. Kasım ayında ülkemizde salon da izleyeceğimiz ekibe bu albümle ufaktan göz atınız. Kilit şarkılar; Fountain of Youth, Past Lives.

3.Bon Iver – 22, A Million: İşlenmiş seslerin arkada dans ederken yüzünüze vuran derin belirsizlik bu albüm için en uygun tanım olacaktır. Bon Iver uzun aradan sonra sessizliğini bozuyor. Kilit şarkılar ise; 33 “GOD” , 21 Moon water.

4.Warpaint – Heads Up: Albüm genel olarak ekibin lirik vokali ile down tempo şarkıların üstesinden gelebiliyor. Ama 2016 yılında yapılmış çok fazla iş içerisinde biraz sönük kalıyor. Kilit şarkılar; The Stall, New Song.

5.Banks – The Altar: RnB alt yapıları ile alternatif mükemmel bir sürüş performansı sergileyen sanatçının bu albümü kesinlikle övgüyü hak ediyor. Kilit şarkılar ise; Gemini Feed, Mind Games.

6.M.I.A. – AIM: Her zamanki gibi RnB müziği yorumlarken kendine özgü üslubundan ödün vermeyen sanatçı yine bir çok noktada etnik ve farklı tarzlara dokunmaktan asla çekinmiyor. Kilit şarkılar; Bird song, Go off.

7.Solange – A Seat at the Table: Lil Wayne, Dev Hynes, Q-Tip, Kelly Rowland, Sampha gibi birbirinden iyi isimlerle düetlere sahip albüm sizleri bambaşka bir masaya davet ediyor. Kilit şarkılar ise; Don’t touch my hair, Mad.

8.Cihan Mürtezaoğlu – Bitsin Bu Delilik: Mabel Matiz, Yasemin Mori, Ceylan Ertem gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşan sanatçı sadece gitarı ile değil vokaliyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Kilit şarkılar; Bu bir yağmur mu?, Sarı söz.

9.Opeth – Sorceress: Progresif metal sevenleri heyecanlandıracak bir albüm olacağına kesin gözüyle bakabilirsiniz. Grup her zamankinden farklı rahat ve serin bir tavır takınıyor albümde. Kilit şarkılar; The Wilde Flowers, Chrysalis.

10.Harun Kolçak – Çeyrek Asır: 90’ların sevilen sanatçısı birbirinden güzel şarkılarını günümüzün popüler sanatçıları ile yeniden yorumladı. Ortaya güzel bir albüm çıktı. Kilit şarkılar; Gir Kanıma feat:İrem derici, Yanımda Kal feat:Gökhan Türkmen.

6. SAYI

HOMOJENOku

İndir