2016 yazında 70’lerin gücü konuşuyor

2016 yazını etkisi altına alan kayık yaka bluzler, bol pantolonlar, kat kat elbise ve etekler, bele bağlanan bluzlar sıcak günlerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Hazırlayan: Nejat Yeprem

Kayık yaka kıyafetler 2016’da sıkça karşımıza çıkıyor. Bu romantik kesimi etek, şort, midi ve pileli eteklerden yardım alarak kombin yapabilirsiniz. Ayakkabı seçiminizi sandaletten yana kullanabilirsiniz.

Yazın enerjisini fırfır yansıtıyor. Asil fırfır akışkan formlarıyla etek uçlarında, kollarda ve bluz yakalarında karşımıza çıkıyor.

Geçen sezondan gelen ve devam eden püskül modası, özellikle çantalarda ve bluzlerin kol altında çok feminen ve bohem duruyor.

Karpuz kol 2016 yazında hızla yükselişte. Sokak stiline bile şıklık katan bu trend, jean pantolon,  pijama pantolon, tayt ve eteklerle kombinlenebiliyor.

Jean pantolonlar modası geçmeyenler listesinin başında geliyor. Yırtık, desenli detaylarla bloklanmış püskül eklenmiş jean pantolonlar her kıyafete uyum sağlayabiliyor.

Tabii bu arada büyük gül desenli canlı renkli emprime elbiseleri de yaz akşamlarının vazgeçilmezi olarak görebiliriz.

2016 yazı erkeği bu sezon çok daha canlı renklerle karşımızda,

Bol emprime desenli t-shirtler, özellikle animasyon hayvan fıgürleri ve canlı renkleriyle dikkat çekerken alta giyilen düz renk dar şort ve slim pantolonlar dikkat çekiyor.

Buna ek olarak spor pabuçlar çok renkli. Street walk hala devam eden bir trend ve spor ağırlıklı giyim yazın tercihi. Tabi erkekte vazgeçilmez olan jean pantolonlar yırtık ve dar, alta giyilen farklı tarzlardaki sandaletler göz alıcı.

Bedene oturan açık renk gömlekler de ayrı bir detay. Aksesuar olarak kullanılan sırt çantaları yazın da devam etmekte. Kısacası yaz erkeği oldukça renk cümbüşü içinde…

5. SAYI
HOMOJENOkumak İçin Tıklayın!
İndirmek İçin Tıklayın!